• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Nieuws
 
Steun Jitae met de Grote Clubactie!

 

De “Grote Clubactie” bestaat 50 jaar! Vanaf 24 september gaan we loten verkopen voor onze club. Lotenkopers maken kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. Dus steun Jitae!

 

Ons doel is 1000,- op te halen. Voor wat?

Denk daarbij aan nieuwe promotieflyers en staande banners, een trap pop, trap- en stootkussens, hekjes, trap- en stootzakken. Spullen die jullie allemaal zelf in de lessen gebruiken.

 

Wil je Jitae steunen en een of meerdere loten kopen?

  • Koop je een lot dan is dat de moeite waard!  Een lot kost € 3,00 en van elk lot dat je koopt, is 80% voor de club. Loten kunnen zowel via een eenmalige machtiging worden gekocht , contant als on-line. De hoofdprijs is € 100.000,– en de tweede prijs is een auto!,–. Daarnaast zijn er nog verschillende reizen en prijzen te winnen, kijk eens op: https://clubactie.nl/lotenkopers

 

Voor de lotenverkopers: zaterdag 24 september: Start Verkoop

  • Van elke verkocht lot van € 3,00 is 80% voor je club. Loten kunnen zowel via een eenmalige machtiging worden verkocht , contant als on-line. Er zijn vele prijzen te winnen! Kijk op: https://clubactie.nl/lotenverkopers
  • De werkelijke verkoop begint op 24 september! Vraag je vader/moeder/opa/oma/oom/tante/vriend/vriendin/buurvrouw of wie dan ook, of ze van jou een lot willen kopen. Dan heb je zo wat loten verkocht! We streven er naar 5 tot 10 loten te verkopen per boekje. De boekjes kun je uiterlijk bij mij inleveren op 20 november.
  • De beste lotenverkoper wint een Jitae prijs!  Via de site, facebook en e-mail wordt je geinformeerd over het verloop van de Grote Clubactie. Daarnaast is er via de Grote Clubactie ook een speciale kids-verkoop wedstrijd t/m 13 jaar.

 

Allemaal heel veel succes en alvast dank voor inzet en hulp!!

 

Dico Hoogeveen

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae