• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Nieuws
 
Maatregelen Corona

 

Vrijdag 27 november heeft demissionair Premier Mark Rutte in de persconferentie aangekondigd dat de coronamaatregelen, mede vanwege de druk op de zorg, aangescherpt moeten worden. Deze maatregelen gelden t/m 19 december.

 

Na 17.00 uur kan er niet meer getraind worden op binnen- en buitensportlocaties. Dit betekent dat Sporthal de Zebra in Gouda vanaf 17:00 uur is gesloten. In Waddinxveen mag er in de thuissituatie bij mij niet meer dan 4 meer mensen op bezoek. Eventueel Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand.

 

Dit betekent vooralsnog dat we vanaf 29 november t/m 19 december niet meer binnen kunnen en mogen trainen. Selecteren wie wel mag komen en wie niet, binnen en/of buiten daar doen we niet aan. Geen selectie dus!

 

Mbt. de taekwondo examens op 3 en 7 december in Gouda resp. Waddinxveen worden de deelnemers zsm geinformeerd! Deze worden of buiten of op een ander tijdstip, na afloop van de maatregelen, georganiseerd.

 

Heel vervelend maar begrijpelijk dat het zo moet lopen. Probeer toch in beweging te blijven. Helaas kan dat even niet in groepsverband nu.

 

Sportieve groet,

Dico Hoogeveen

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae