• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Nieuws
 
Cursus Rots&Water

 

Op donderdag 24 januari jl. en woensdag 3 april werd de cursus Rots & Water onder belangstelling van enkele ouders afgerond..

 

Gedurende 8 lessen maakten 11 leerlingen van diverse bassisscholen uit Waddinxveen op donderdag na schooltijd kennis met de grondbeginselen van Rots&Water.

De Rots&Water Weerbaarheidstraining is een preventietraining. Kinderen worden niet veroordeeld maar gemotiveerd. Door de psycho-fysieke benadering wordt, startend vanuit een fysieke invalshoek met veel fysieke oefeningen, de leerlingen mentale, sociale en fysieke vaardigheden aangereikt. Door de korte groepsgesprek­ken is er ruimte voor zelfreflectie en het maken van opdrachten. Met als bouwstenen zelfbeheer­sing, zelfreflectie en zelfvertrouwen wordt aandacht besteed aan de thema's veiligheid, assertiviteit, communicatie en solidariteit.

De cursus werd voor de 3e keer georganiseerd ism de gemeente Waddinxveen. Tijdens de laatste les werd het geleerde getoond aan de ouders en werd de cursus afgesloten met een breektest waarvoor alle deelnemers slaagden.

 

Bel voor meer informatie over deze cursus naar 06-57275239.

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae