• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Algemeen
 
Workshops

 

Kinderfeestje

Een keer een sportief, leuk, leerzaam kinderfeestje geven? Dat kan bij Jitae Sport! We verzorgen kinderfeestjes zowel voor jarigen of als je wat anders te vieren hebt. Zo kan er een kinderfeestje gegeven worden in de stijl van het Koreaans taekwondo, van praktische zelfverdediging of zelfs het oer Hollandse boksen!

 

Gedurende één uur maken de kinderen in de Jitae trainingsstudio in Waddinxveen op speelse wijze kennis met de grondbeginselen uit het taekwondo, praktische zelfverdediging of boksen. Als verrassing mogen alle feestgangers een heuse breektest laten zien op een speciale oefenplank. Na afloop zorgen we voor wat te drinken, wat lekkers en krijg je een diploma! Natuurlijk kunnen de ouders blijven kijken. De jarige zal zich zeker trots voelen!

 

Heb je interesse gekregen om je kinderfeestje bij Jitae Sport vieren? Mail dan naar Dico Hoogeveen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel naar 0182-636462 voor meer informatie of om een kinderfeestje vast te leggen.

 

Tarieven per uur per kinderfeestje

1 t/m 6   kinderen  € 42,50
6 t/m 10 kinderen  € 62,50

 

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, lera(a)r(en), gebruik materialen, lekkere consumpties na afloop en een diploma.

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae