• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Over ons
 
SBB erkend leerbedrijf

 

Per 1 juli 2016 is Jitae Sport h.o.d.n. Dico Hoogeveen Trainingen door SBB gekwalificeerd als “Erkend leerbedrijf”. Op deze erkenning zijn wij erg trots.

 

Dien je een maatschappelijke stage te lopen en zit je op het middelbaar beroepsonderwijs? Dan kan dat bij Jitae Sport!


Kwalificaties
Voor onderstaande Sport en Bewegen kwalificaties kun je bij Jitae Sport terecht;

  • Coördinator sportinstructie, training en coaching (25414) MBO 4
  • Sport- en bewegingsleider (25415) MBO 3

 

Wat zijn de mogelijkheden bij Jitae Sport?
Bij ons zijn er diverse mogelijkheden om een maatschappelijke stage te lopen. Naast het assisteren van hoofdtrainer Dico Hoogeveen in de taekwondo-, boksconditie,- running bootcamp en zelfverdedigingslessen kun je de evenementencommissie ook helpen met diversen activiteiten. Denk daarbij de organisatie van de jaarlijkse clubkampioenschappen, het Wit Groen toernooi met TV Leiden, workshops, sponsoracties en braderieën. Heb je andere leuke ideeën? Stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)
Per 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. De nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. Kijk voor
meer informatie ook op www.s-bb.nl

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae