• jitae buitentraining 27-8.jpg
  • jitae jubi 4.jpg
Over ons
 
Het verhaal van

 

Sterker, fitter, sneller, weerbaarder, slanker, wat je doel ook is: alle trainers binnen Jitae Sport hebben als doel om je tot een betere versie van jezelf te krijgen. Velen zijn begonnen met trainen bij Jitae met een specifiek doel, het mooiste voor ons als trainers is om samen met jou dat doel te bereiken.

Als Jitae hebben we in ons 12-jarig bestaan inmiddels een aantal mooie succesverhalen mogen meemaken. In ‘het verhaal van’ worden deze mooie verhalen van Jitae'ers geplaatst. Deze sporters komen uit al onze groepen: boksconditie, taekwondo, running bootcamp en praktische zelfverdediging.  Dit kunnen allerlei soorten verhalen zijn, mooie, grappige maar ook ontroerende verhalen. Ieder verhaal is bijzonder, ieder persoon is uniek. Wij zijn er trots op deel uit te mogen maken van een deel van je leven.


Het verhaal van: Adiene, 17 juli 2016

In de rubriek het verhaal van vertellen Jitae' ers hun verhaal en wat Jitae in hun leven voor betekenis heeft. Vandaag het verhaal van Adiene die over hoe zij is begonnen bij Jitae en waar zij nu staat.

 


 

Ik ben Adiene van den Bosch, 29 jaar oud. Sinds september 2013 ben ik lid van Jitae. Na tien jaar geleden gestopt te zijn met taekwondo, ben ik op zoek gegaan naar een club waar ontwikkeling, respect en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte taekwondo club, maakte ik op persoonlijk en relationeel gebied een moeilijke tijd door. Na lid te zijn geworden van Jitae, is taekwondo voor mij een baken geworden waar ik mijn ontspanning terug kan vinden en waar ik kan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Omdat ik het zo naar mijn zin had ging ik van één keer per week trainen in Waddinxveen al gauw over tot twee keer per week trainen. In het begin leek de ó zo gewilde zwarte band erg ver weg en zelfs bijna onbereikbaar. Inmiddels, een kleine drie jaar verder, train ik zo vaak als mijn agenda dat toe laat; groepstraining, small grouptraining, sparring/wedstrijdtraining, personal training en boksconditie training. Dit heeft 26 juni 2016 geleidt tot het afleggen van een succesvol examen met als resultaat het behalen van mijn 4e geup (blauwe band)! Dankzij de fijne trainingen samen met mede taekwondoka’s en de goede begeleiding van Dico, is het geloof in mezelf gegroeid. Ik ga voor die zwarte band!

Zoals je net al kon lezen, doe ik ook mee met de boksconditie trainingen in Gouda. Hier ben ik sinds maart 2014 mee begonnen. Ook deze lessen zijn erg gezellig! Heel iets anders dan taekwondo, waardoor er andere spiergroepen worden aangesproken, dit als goede afwisseling op mijn taekwondo training. Deze lessen zijn vooral gericht op het trainen van de conditie en het versterken van de spieren. Omdat er geen direct contact op het lichaam wordt gemaakt is deze conditie training voor vrijwel iedereen geschikt.

Naast taekwondo en boksconditie training probeer ik regelmatig te gaan hardlopen. Binnenkort start Jitae met twee nieuwe trainingen: Running Bootcamp en Praktische Zelfverdediging. Uiteraard zal ik proberen hier ook weer zo veel mogelijk van de partij te zijn om mezelf nog verder te ontwikkelen.

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae