• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Over ons
 
Evenementencommissie

 

Wie kent niet het Wit Groen toernooi of de clubkampioenschappen?

 

Deze activiteiten zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van evenementen die georganiseerd worden vanuit de club. We beoefenen weliswaar individuele sporten, maar een goede band tussen de spelers, leden en ouders/verzorgers is daarom van groot belang.

Om alle evenementen zo goed mogelijk ten uitvoer te brengen heeft onze club de beschikking over enkele vrijwilligers, verenigd in de Evenementen commissie.

 

Hun taak en streven is om met minimale middelen en kosten een zo leuk mogelijk evenement te organiseren. Een club is er immers niet alleen voor de leden, maar bovenal ook door de leden! Als iedereen goed met elkaar kan opschieten, functioneert een club automatisch beter. Veel leden zijn nauw betrokken, maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom organiseert Jitae diverse evenementen om het teamgevoel te versterken, maar ook om de clubleden dichter bij elkaar te brengen.

 

Dus heb je interesse of leuke ideeën, doe er wat mee!

Daarom hebben we nieuwe vrijwilligers nodig die de club draaiende willen houden. Dit kan in de breedste zin van het woord: toernooien organiseren, scheidsrechteren, flyeren in de wijk, demonstraties, met Koninginnedag achter een kraam staan, trainingskampen helpen organiseren, coachen, mogelijkheden met social media bedenken

 

Heb je ideëen of wil je meer weten? Ga naar het het contactformulier en mail of bel naar Jitae!

 
 
Copyright © 2016 Jitae