• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Nieuws
 
Grote Clubactie 2021

 

Wat is ons doel?

Nieuwe trainingsmiddelen voor binnen en buiten!

Denk daarbij aan aan oa. nieuwe trap- en stootkussens, hekjes, trap- en stootzakken. Spullen die jullie allemaal zelf in de lessen gebruiken. Maar ook nieuwe promotieflyers en staande banners!

 

Wil je Jitae steunen en een of meerdere loten kopen?

  • Koop je een lot dan is dat de moeite waard!  Een lot kost € 3,00 en van elk lot dat je koopt, is 80% voor de club. Loten kunnen zowel via een eenmalige machtiging worden gekocht , contant als on-line. De hoofdprijs is € 100.000,– en de tweede prijs is een auto!,–. Daarnaast zijn er nog verschillende reizen en prijzen te winnen, kijk eens op: https://clubactie.nl/lotenkopers

 

Voor de lotenverkopers: zaterdag 18 september: Start Verkoop

  • Van elke verkocht lot van € 3,00 is 80% voor je club. Loten kunnen zowel via een eenmalige machtiging worden verkocht , contant als on-line. Er zijn vele prijzen te winnen! Kijk op: https://clubactie.nl/lotenverkopers
  • De werkelijke verkoop begint op 18 september! Vraag je vader/moeder/opa/oma/oom/tante/vriend/vriendin/buurvrouw of wie dan ook, of ze van jou een lot willen kopen. Dan heb je zo wat loten verkocht! We streven er naar 5 tot 10 loten te verkopen per boekje. De boekjes kun je uiterlijk bij mij inleveren op 20 november.
  • De beste lotenverkoper wint een Jitae prijs!  Via de site, facebook en e-mail wordt je geinformeerd over het verloop van de Grote Clubactie. Daarnaast is er via de Grote Clubactie ook een speciale kids-verkoop wedstrijd t/m 13 jaar.

 

Allemaal heel veel succes en alvast dank voor inzet en hulp!!

 

Dico Hoogeveen

 
 
Copyright © 2016 Jitae