• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae sport taekwondo spg 2.jpg
Nieuws
 
Zonnig taekwondo examen buiten!

 

Vrijdag 10 juli jl. organiseerden wij het eerste taekwondo examen van 2020 buiten bij Sporthal de Zebra te Gouda. De weergoden waren ons gunstig gestemd! Rond 17:00 uur begon het zonnetje te schijnen...

 

Door de Corona ontwikkelingen verviel het eerder geplande examen in maart. Doordat we eind april weer met elkaar konden gaan trainen en de meesten thuis trainden is er toch, ondanks dat het examen niet in de zaal kon plaatsvinden, buiten examen afgenomen.

 

Er waren gave breektesten te zien van Cas, Fabian en Isis en iedereen toonde heel veel inzet. De examens werden afgenomen in 2 groepen. Bij de 2e groep mocht er contact worden gemaakt ondanks schoenen door het dragen van de hoogoo's (pantsers). Ouders en belangstellenden waren ( op gepaste afstand natuurlijk) geboeid tot het einde. Helaas waren er 3 herexamens te melden voor de 1e en 4e geup.

 

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor:

 

witte band gele slip

Fayenne, Thijs, Lineya, Tygo en Annette

Witte band blauwe slip

Floris, Jelle en Justin

Witte band rode slip

Raihanna

Gele band , 8e geup

Samarbir, Essiyah, Sami-Youssef en Henk

Gele band, groene slip, 7e geup

Anne Marie

Blauwe band, 6e geup

Isis

Blauwe band rode slip, 3e geup

Yan

Rode band, 2e geup

Fabian

Rode band, zwarte slip, 1e geup

Cas

 

Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe band of slip!  Maurice Korpelshoek assisteerde weer als examinator! Graag tot ziens bij de volgende (proef)les!

 

In Waddinxveen slaagden op 14 juli Zoë en Mika voor de blauwe slip en Sem en Cera voor de gele slip! Van harte gefeliciteerd!

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae