• jitae buitentraining 27-8.jpg
  • jitae jubi 4.jpg
Nieuws
 
Fair-Play op 8e clubkampioenschap!

 

Op 29 mei organiseerde onze club weer de jaarlijkse clubkampioenschappen, alweer de 8e editie. Bijna 30 leden streden in Reeuwijk om de felbegeerde titel van clubkampioen op de onderdelen Poomse en Gyo rugi. De strijd was fel maar sportief! Daniel Kroeders was de grote winnaar met zowel goud bij Sparren als bij Stijl!  • Dit maal werd de Fair Play prijs, onze traditionele extra prijs voor sportief gedrag om en rond t veld, uitgereikt aan Danique Spek (Gouda). Danique was hoffelijk en sportief op de mat, hielp haar tegenstanders overeind en moedigde andere spelers aan.

 

  • Speciale dank gaat uit naar onze vrijwilligers: Annemarie, Astrid, Adiene, Lindi, Mi Ri, Cors, Roeland en organisator Maurice die het toernooi mede mogelijk maakten en onze sponsor JUMBO Waddinxveen  met het mooie eetpakket voor alle deelnemers!

 

  • De prachtige medailles waren weer afkomstig van SPOCA in Capelle a/d IJSSEL, te bereiken op 010-4519000. Arie & Anneke hebben er weer veel aandacht aan besteed.

 

  • Namens de club verzorgde Adiene van den Bosch de catering maar bakte ook ruim 100 heerlijke home made Kokosmakronen en Brownies. Alle deelnemers en vrijwilligers kregen deze lekkernij mee naar huis. Wat een feest! Adiene kan dit ook verzorgen voor verjaardagen, feestjes of high-tea's. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Resultaten Poomse (Stijlvormen)

Bij het onderdeel poomse (stijlvormen) dienden de deelnemers twee afzonderlijke stijlvormen te demonstreren. Gelet werd hierbij op de juiste technische uitvoering, kracht en dynamiek.

 

Poule A

1. Sohie Dix (Waddinxveen)

2. Amina el Challabi (Gouda)

3. Job van Meeteren (Gouda)

4. Matthijs Prigge (Gouda)

 

Poule B

1. Daniel Kroeders (Gouda)

2. Iris Kroeders (Gouda)

3. David Prigge (Gouda)

 

 

Resultaten Gyo Rugi (Sparring)

 

Poule A (kids)

1. Isis Dirksen (Gouda)

2. Mika van Baalen (Rotterdam)

3. Job van Meeteren  (Gouda)

4. Arsha Sheik Barai (Rotterdam)

 

Poule B (kids)

1. Danique Spek (Gouda)

2. Fabian van den Heuvel (Gouda)

3. Matthijs Prigge (Gouda)

4. Sarah Prins (Gouda)

 

Poule C (pupillen)

1. Jesse van Woudenberg (Waddinxveen)

2. Iris Kroeders (Gouda)

3. Julia de Lange (Gouda)

4. David Prigge (Gouda)

 

Poule D (aspiranten)

1. Ivo Spek (Gouda)

2. Chris van den Heuvel (Gouda)

2. Ilco Boer (Gouda)

4. Adil el Challabi (Gouda)

 

Poule E  (junioren)

1. Daniel Kroeder (Gouda)

2. Achot Mnatzakanian (Waddinxveen)

 

 

Alle deelnemers, vrijwilligers en belangstellenden bedankt voor jullie inzet, hulp en aandacht! Kijk voor de foto's op de site bij FOTO'S of op FACEBOOK

 
 
Copyright © 2016 Jitae