• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae jubi 4.jpg
Nieuws
 
Nieuwe Personal Training Studio

 

Na lang zweten en zwoegen is de Jitae Taekwondo & Boksen Personal Training Studio 10 mei jl. geopend. De Studio bestaat uit bijna 25 m2 aan wedstrijdmat en kan worden gebruikt als voorbereiding op examens maar ook om je boks- en taekwondofitheid te verbeteren...

 

In de periode 2011 t/m 2014 mochten we via ons sponsor Dachser gebruik maken van één van de kantoorruimten in Waddinxveen. Hier werden vele examens, danvoorbereidingstrainingen, fittesten, toernooien en de wekelijkse zondagmorgen wedstrijdtrainingen georganiseerd. In 2011 werden 128 wedstrijdmatten beschikbaar gesteld door onze toenmalige sponsors Array Industries en Flamco.  Hierdoor konden we ons succesvolle wedstrijdteam nog beter voorbereiden op nationale en internationale toernooien. Met ruim 125 clubleden was dit een geweldige tijd en wonnen we vele prijzen!

 

Wit-Groen sparring toernooi, 2012, met Taekwondo Vereniging Leiden

 

Door uitbreiding van Dachser moesten we onze activiteiten in 2014 helaas verplaatsen naar de Theo Thijssen school en op dit moment gymzaal Reeuwijk-Dorp. Na een bezoek onlangs aan oud-taekwondoka en directeur van Dachser, Aat van der Meer was het nu echt tijd de opgeslagen matten mee te nemen. Met een aanhanger vol geladen gingen we aan de slag. En zie hier het resultaat!

 

De studio is gevestigd aan de Alpherwetering 149 te Waddinxveen en is geschikt voor Personal of Small Group Training (maximaal 4 personen). De studio kan zowel voor taekwondo, boks, zelfverdedigings of fitness activiteiten worden gereserveerd. Het tarief is 17,50 per uur per persoon bij Personal Training en 11,50 per persoon per uur bij Small Group Training (max. 4 personen). De studio is de gehele dag incl. het weekend beschikbaar.

 

Sportieve groet,

Dico Hoogeveen

 

 

 

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae