• boksen-vrouw_0.jpg
  • jitae buitentraining april 2019.jpg
  • jitae lente examen gouda.jpg
  • jitae wit groen finale broers olieman.jpg
Nieuws
 
2 x goud en zilver in Leiden!

 

Zaterdag 28 februari jl. reisden we met 10 jeugdspelers vroeg af naar het Sparring toernooi in Leiden. Ruim 40 taekwondoka's van meester Gerard en meester Peter en van Jitae streden om de felbegeerde Leidse prijzen...

 

Helaas lag Fabian met koorts op bed en moest afhaken. Nadat onze Maurice zich als toernooi organisator in het midden van de zaal had geinstalleerd kon om 09:30 uur op 2 velden het jeugdtoernooi beginnen.

Leuk was het weerzien van oude taekwondo vrienden zoals scheidsrechters Aad en Jan, Aad van der Luit, Wilbert, Paco, Steven, Rinaldo, Monica en natuurlijk Astrid, Ge en Peter.

 

Meedoen was belangrijker dan winnen en Fair Play stond voorop. Ondanks dat er menig traantje viel was het een super gezellig toernooi.

 

  • Goud was er voor Sarah Prins (Gouda) en Danique Spek (Gouda) in de jongste klassen!
  • Zilver ging er Ivo Spek (Gouda) en Sait Arica (Gouda) die eigenlijk meer had verdiend......

 

Jesse (Waddinxveen) won en verloor een partij, net als Chris (Gouda). Timo, Adil, David en Mathijs sparden prima maar vielen net buiten de prijzen.

 

Iedereen gefelicteerd met de prijzen en het mooie aandenken alsmede de ondersteuning van foto's (Cors) en coaching (Carlijn) en toernooi aansturing (Maurice) en natuurlijk alle ouders!

 

Team Jitae met rechts Maurice..

 

 

 
 
Copyright © 2016 Jitae